CĂLĂTORIE SPRE SUFLETUL UNUI COPIL

Destinația preferată

Astăzi este despre lapte cu cereale în loc de omletă, despre ciocolată caldă în loc de cafea și despre răsfoitul cărților cu povești în loc de facebook. Astăzi este despre copilul din noi, despre copilul de lângă noi și despre toți cei care nu au renunțat niciodată la a crede în puritatea, sinceritatea și valoarea copilăriei.
Pufoșii din Berlin
Astăzi nu vorbesc, e momentul să ascult și să simt. Las copilul suprem al familiei să vorbească și simt …mândrie și dragoste la infinit.

Te las pe tine, copil vesel și spirit liber, să ne vorbești despre ce însemnă să fii copil, dă-ne nouă adulților posaci și plini de griji o lecție de maturitate!

Lumea prin ochii copiilor
”Ce este copilăria? Aceasta este întrebarea la care caută răspuns adulții. Eu nu sunt adult, sunt încă copil și mă bucur de această minunată perioadă din viața oricărui om. Lucrul acesta mi-l repetă mereu părinții mei.
Dacă mă întrebați pe mine ce este copilăria, vă voi spune că aceasta este o carte plină cu povești care mai de care mai frumoasă, mai aventuroasă și mai misterioasă. Printre aceste povești se strecoară și poezii amuzante, proverbe pline de învățăminte, drame încărcate de tristețe, dar toate au un final fericit.
De multe ori, cei mari, încearcă să ajungă la sufletul celor mici, folosind metode greșite. Este foarte ușor să ne faceți fericiți! În primul rând vrem să ne iubiți, iubirea necondiționată și sinceră ne aduce fericirea. Apoi, vrem să ne respectați și să ne ascultați. Avem atâtea să vă spunem! Sunt atât de multe idei pe care vrem să vi le împărtășim! Unele sunt chiar pline de creativitate, așa, ca rod al imaginației noastre bogate.
Pisoiul poznaș
Pisoiul poznaș
Pisoiul poznaș
Ne place foarte mult să fim în centrul atenției, să simțim că suntem prioritatea voastră numărul unu, să simțim îmbrățișarea voastră și să vă vedem fericiți.
Nu e ușor să fii copil! Citește!…Scrie!…Fă-ți ordine în cameră!…Mănâncă tot!… Fii cuminte!…Ai grijă!…Nu mă dezamăgi!…Și dacă stau să mă gândesc, cred că nu mi-ar ajunge două pagini să scriu toate îndemnurile (sfaturile), auzite zilnic. Dar, ca să fiu sincer, tot atâtea pagini le-ar trebui și părinților să scrie doleanțele noastre.
Ciocolată caldă de Berlin
Muzeul jocurilor video, Berlin
Asta este lumea noastră, lumea frumoasă, lumea distractivă, lumea uneori serioasă a copilăriei. Dacă adăugăm aici și multe jucării, multe dulciuri, prieteni adevărați și vacanțe dese și lungi, această lume devine perfectă.”
Cuvintele și grafica ☺ îi aparțin lui Mihnea, minunea din viața noastră.

OK Berlin Te iubesc așa cum țărmul iubește marea înspumată, fluturii iubesc florile, vântul iubește frunza plăpândă și copiii iubesc înghețata!
London Ice Cream
Ice Cream Vatra Dornei
Happy mom
Toti trei, dar diferiți
Citește și:
POVESTEA MAMEI
DE CE ÎNCETĂM SĂ NE MAI JUCĂM?

 

4 COMENTARII

 1. I could not refrain from commenting. Well written! I truly love your site..

  Excellent colors & theme. Did you build this web site yourself?
  Please reply back as I’m wanting to create my own site and would love
  to know where you got this from or just what the theme is called.
  Thank you! It’s the best time to make a few plans for the
  longer term and it is time to be happy. I have learn this publish and
  if I may just I want to counsel you few fascinating things or tips.
  Maybe you could write next articles regarding this article.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.