Casa Întoarsă de pe Valea Avrigului, o experiență cu susul în jos

Casa Întoarsă

Voi ați vizitat Casa Întoarsă din Brambura Park? Dacă nu ați făcut-o, e musai să ajungeți pe Valea Avrigului și să vă petreceți o zi pe aceste meleaguri. Pe lângă peisajul spectaculos, artizani fiind Munții Făgăraș, zona este împânzită de parcuri tematice, oferind nenumărate modalități de petrecere a timpului liber. Astfel, la câțiva kilometri distanță de Casa Întoarsă veți găsi atât Castelul de Lut cât și Povestea Calendarului, două obiective turistice extrem de căutate de turiști. Ei bine, vă garantez o zi de poveste!

Atunci când am hotărât că vreau să vizitez buclucașa casă eram în Sibiu. Și pentru că mi s-a părut că distanța nu este mare, am zis că ar fi păcat să nu merg. De la Sibiu până în Avrig am făcut aproximativ 40 de minute, apoi încă 10 minute până la Casa Întoarsă. Traseul a fost unul splendid, crestele munților înșirându-se precum mărgelele de-a lungul șoselei.

Casa Întoarsă este principalul punct de atracție din Brambura Park. După ce treci de porțile fastuoase ale parcului, aceasta fură privirile tuturor. O, da! E chiar o casă în toată regula, cu tot ceea ce îi trebuie. La ce te poți gândi când o vezi în toată splendoarea ei, cu susul în jos? La faptul că a venit tornada care a dus-o pe Dorothy în țara Vrăjitorului din Oz, a smuls casa din locul în care a fost construită și a așezat-o anapoda aici. Acum, căsuța e infiptă bine cu acoperișul în pământ. Măi să fie, câtă imaginație!

Pe lângă faptul că vizitarea casei este o experiență inedită și transformă adulții în copii puși pe șotii, locul este rai pentru iubitorii de fotografii. Și ce poze inedite se pot face de-a lungul vizitei în Casa Întoarsă!

Dacă exteriorul casei mi-a stârnit imaginația, ducându-mă cu gândul la tot felul de povești, interiorul m-a impresionat, totul fiind autentic. Camerele sunt mobilate, bucătăria complet utilată, baia are tot ceea ce îi trebuie și nu lipsesc accesoriile și detaliile unei locuințe primitoare. Interesantă este senzația stranie care apare atunci când privești afară, prin ferestrele și ele răsturnate. Ai impresia că ești într-o lume fantastică.

După o vizită haioasă în interiorul casei, cei care ajung aici au parte și de alte atracții în Brambura Park. Pe spațiul generos din jurul casei se mai găsesc un restaurant, un loc de joacă pentru copii și o mică grădină zoologică. Copiii sunt cei mai încântați când dau cu ochii de iepurași, căprițe și simpaticele alpaca. Dar, să fim serioși, nu doar cei mici.

Mi-a plăcut experiența din Brambura Park și m-am distrat grozav. Apoi, am observat că nu am fost singura. Atunci când am ajuns aici, în parcare erau doar câteva mașini, însă atunci când am plecat aceasta era neîncăpătoare.

Nu încetați să iubiți, fiți frumoși și colorați-vă viața cu amintiri prețioase!

Dacă ți-a plăcut articolul, poți lăsa un comentariu mai jos!

Pentru a fi la curent cu toate postarile mele apreciază pagina de facebook  și dă follow pe instagram!

4 COMENTARII

  1. A fost o experiență minunată pentru mine să vizitez Casa Întoarsă din Brambura Park. Este un obiectiv special cu un farmec aparte ce merită vizitat măcar o dată. Incantați de peisajul spectaculos, iubitorii de natură și turiștii vor fi încântați să descopere acest loc! Îndrăznesc să spun că meritați să faceți acest popas și să petreceți o zi de cadou pentru suflet!

  2. Eu am fost recent in zona muntilor Fagaras si am avut parte de o experienta de poveste la Casa Intoarsa din Brambura Park. Pana acum nu auzisem de acest loc, dar acum il voi recomanda tuturor celor care calatoresc prin aceste meleaguri. Pe langa faimosul Castel de Lut, Casa Intoarsa este o alta atractie turistica de neratat. Iar peisajul si atmosfera din zona sunt cu adevarat spectaculoase. Recomand tuturor sa-si petreaca o zi in aceasta zona minunata!

  3. Am fost si eu sa vizitez Casa Intoarsa din Brambura Park si pot sa confirm ca a fost una dintre ce mai frumoase si amuzante experiente! Atmosfera din vale este cu adevarat unica, iar parcul este un loc perfect pentru a petrece timpul liber, atat pentru copii, cat si pentru adulti. Va recomand sa faceti o scurta excursie aici, nu veti fi dezamagiti!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.