NE VEDEM ȘI ÎN 2020 PE INSTAGRAM

Mi-o fi ieșit titlul? Voi ce ziceți? Nu-s foarte pricepută la astfel de îndemnuri, dar pentru că e început de an și implicit început de drum, se cade să vin cu invitația să fiți și anul acesta alături de mine și pe Instagram.

Tare-mi place să fac fotografii! E clar că mă înscriu în rândul amatorilor, dar asta nu înseamnă că nu pun suflet în fiecare fotografie făcută și că nu mă străduiesc să cuprind în fiecare imagine imortalizată o întreagă poveste. Poate nu-mi iese de fiecare dată, dar de asta sper să vă am pe voi alături, să-mi spuneți când nu e bine sau să mă lăudați cu un like atunci când vă place.

Dacă anul ce a trecut a fost cu destinații ce au lăsat în urma lor povești fascinante (le găsești pe blog!☺), anul care tocmai și-a intrat în pâine se anunță a fi unul memorabil. Planurile sunt aproape de finalizare, traseele stabilite iar entuziasmul crește invers proporțional cu gradele din termometre.  Deci, vă aștept pe Instagram să povestim vizual!

De cele mai  multe ori veți găsi pe Instagram alte fotografii decât cele de pe blog. Prea multe fotografii! ar spune cineva cunoscut mie. Dar cui nu-i plac amintirile care surprind frumusețea locurilor vizitate? Cui nu-i place să călătorească la nesfârșit răsfoind, chiar și digital, albumul cu imaginile unor destinații dragi?

Vă dau un pont! Eu mi-am ales multe dintre locurile vizitate atât în țară cât și afară ”răsfoind” Instagramul. Nici nu știți câte locuri spectaculoase și extrem de accesibile găsiți aici.

Hai cu un follow pe link-ul de mai jos și ne vedem și pe Instagram! Veți fi astfel la curent cu poveștile mele și vă promit că veți avea de unde să vă inspirați pentru călătoriile voastre viitoare!

https://www.instagram.com/taraba_cu_amintiri/

Nu încetați să iubiți, fiți frumoși și colorați-vă viața cu amintiri prețioase!☺

Dacă ți-a plăcut articolul, poți lăsa un comentariu mai jos!

Pentru a fi la curent cu toate postarile mele apreciază pagina de facebook  și dă follow pe instagram !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.