Hai pe NARADIX, platforma care îi ajută pe elevi să recupereze ce au pierdut în pandemie!

Naradix

Naradix este o platformă de educație remedială, un instrument dedicat elevilor care, în perioada școlii on-line, au întâmpinat dificultăți în a participa activ la cursuri. Potrivit datelor Ministerului Educației și Cercetării, în anul școlar 2020-2021, 259.000 de copii nu au avut acces la cursurile online. Cauzele, deși în antiteză cu secolul în care trăim, sunt cât se poate de reale. Lipsa tehnologiei necesare, a conectivității sau chiar a curentului electric au ”nedreptățit” prea mulți copii.

Pentru a veni în întâmpinarea recuperării de către copii a decalajelor instalate pe perioada pandemiei, platforma Naradix aduce o soluție unică, îndrăzneață și eficientă. Pe parcursul a doar 3 luni, echipa de la Narada a lucrat pentru pregătirea platformei de educație remedială Naradix. Naradienii sunt oameni care au înțeles că educația stă la baza oricărui progres și că în cazul în care criza educației se va adânci în România efectele culturale, sociale și economice ar putea fi catastrofale. Plecând de la acest fapt, în proiectul Naradix au fost adunați peste 40 de profesori și 80 de voluntari. Ce au făcut aceștia? Au digitalizat curriculum  școlar pentru clasele pregătitoare-VIII, la disciplinele limba română, matematică, istorie și geografie.

Așadar, elevii intră pe platformă, se înscriu sau sunt înscriși de către părinți și pot urmări cursurile deja încărcate sau pot participa zilnic la orele live ținute de profesorii voluntari. Și pentru că Naradix premiază performanța, elevii cu cele mai bune rezultate în cadrul activităților platformei vor vedea rodul muncii lor concretizat în premii atractive și interesante.

Naradix – ajutor pentru elevi și profesori

Naradix nu e un ajutor doar pentru elevi, ci e și un sprijin pentru profesori. Cei care își vor face cont pe platformă vor găsi aici o multitudine de instrumente educative extrem de interesante. Eu am făcut-o și am fost surprinsă să regăsesc materiale pe care le-am folosit la clasă, atât în perioada on-line cât și după ce am revenit în bănci.  Le recomand cu mare drag!

Ei bine, hai să aducem fericirea în ochii tuturor copiilor! Hai să-i ajutăm să își întindă aripile! Zborul lor va face lumea mai frumoasă. Lumea noastră! Hai pe Naradix!

Înscrie-te pe www.naradix.ro!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.