Nu încetați să iubiți, fiți frumoși, colorați-vă viața cu amintiri prețioase și votați TarabacuAmintiri dând clic pe http://vote.evensys.ro

Astăzi este despre visuri împlinite, despre fericire pură, despre recunoștință nemărginită și despre încredere. Îmi găsesc cu greu cuvintele, asta pentru că emoțiile sunt maxime. De ce? În urmă cu câteva minute am primit o veste care a adunat în sufletul meu toți fluturii colorați. Am fost nominalizată de către eTravel Awards la categoria BEST TRAVEL BLOG 2018.
Atunci când am pornit la drum realizând acest minunat proiect personal, TarabacuAmintiri, nu aș fi crezut că într-un timp atât de scurt, opt luni, voi ajunge la inimile atâtor oameni. Și totuși, visurile pot deveni realitate! Cum? Cu o pasiune transformată într-un stil de viață bazat pe clipe pline de culoare, momente unice presărate cu multă iubire și zâmbete sincere. Dacă toate acestea sunt îmbrățișate de o sete nepotolită de a spune povești, atunci, se naște un blog, un loc unde îți deschizi sufletul, pălăvrăgești cu prietenii, pui la bătaie cele mai bune sfaturi ale tale și așezi pe tarabă cele mai frumoase locuri pe care lumea largă le oferă călătorilor împătimiți.
De-a lungul timpului am depănat amintiri dragi mie și familiei mele, cu toată dragostea și pasiunea unui om care este veșnic îndrăgostit de tot ceea ce cuprinde soarele sub razele sale grijulii. După fiecare articol publicat am simțit o bucurie imensă, bucuria de a dărui, bucuria de a atinge sufletele oamenilor frumoși și bucuria de a înfiripa în ochii cititorilor dorința de a cutreiera. E atât de frumos! Nimic nu se compară cu mulțumirile celor care, odată citind articolul, hoinăresc, trăiesc și descoperă împreună cu mine.
O îmbrățișare face lumea mai frumosă însă, mai multe, pot face minuni, un zâmbet aduce în ochi și în suflet o rază de lumină însă, mai multe, pot cuceri lumea, o apreciere te atinge ca o melodie duioasă însă, mai multe, îți dau încredere să mergi mai departe și îți înrădăcinează sentimentul că ceea ce faci, faci bine.
Mulțumesc dragii mei prieteni pentru minutele rupte din timpul vostru atunci când mi-ați citit poveștile, pentru zâmbetele voastre ștrengărești din spatele ecranului, pentru cuvintele frumoase aducătoare de recunoștință și, nu în ultimul rând, pentru faptul că de opt luni visez alături de voi, atât de frumos, atât de intens și….atât de nebunatic!

Nu încetați să iubiți, fiți frumoși, colorați-vă viața cu amintiri prețioase și votați TarabacuAmintiri dând clic pe http://vote.evensys.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here