UN PRIM PONT PENTRU 2019!

Hotel ieftin? Greu de găsit un hotel bun și ieftin, dar cu puțin ajutor, poți primi ceea ce îți dorești. Te pot ajuta eu să-l găsești. Nu, nu pot face o vrajă ieftinind cazarea, dar îți pot vinde un pont. Este chiar simplu și o poți face chiar acum! Să-ți povestesc cum am făcut eu.

De obicei, fac rezervarea prin Booking.com, dar aproape de fiecare data verific prețul prin Hotelscombined.com. La fiecare căutare Booking.com are prețul cel mai bun și mă întorc la el. Cum ar fi dacă la prețul cel mai bun ai primi și un bonus? Eu îl primesc mereu și te pot ajuta și pe tine! Cum? E simplu!

În 2017 s-a lansat in România Bonusway.ro. Este un sistem de cashback foarte simplu. Tot ce trebuie să faci este să te loghezi cu pagina de Facebook sau cu adresă de email. De aici e foarte ușor, alegi  magazinul din care vrei să cumperi sau cauți camera de hotel dorită. Fiindcă ai ales să faci achiziții prin el, Bonusway.ro îți mulțumește oferindu-ți bonus.

Un prim pont pentru 2019
Bonusul tău

Pentru Booking.com primești 4%, iar pentru Hotelscombined.com 4,5%. Și uite așa, ai camera dorită și niște bani în cont. Ți-am spus că e simplu!

Acum tot ce trebuie să faci este:

  1. Înregistrează-te pe Bonusway.ro!
  2. Selectează magazinul dorit din întreaga listă!
  3. Intră și cumpără! După achiziție primești bonusul.
Un pont
Înregistrează-te!

O să găsești magazine din toate domeniile. Eu îți pot recomanda cu drag Fashiondays.ro, Bonprix.ro, Deichman.ro, Orsay.ro, dar și Elefant.ro, Vicii.net și bineînțeles Booking.com și Hotelscombined.com

Dacă ai citit articolul, nu rata momentul și intră chiar acum pe Bonusway.ro să te înregistrezi. Poți reveni la cumpărături atunci când ai nevoie de ele, important e să te înregistrezi acum!

Nu uita, camerele bune se rezervă din timp și bonusul intră in contul tău de pe Bonusway.ro!

Nu încetați să iubiți, fiți frumoși și colorați-vă viața cu amintiri prețioase!☺

Dacă ți-a plăcut articolul, poți lăsa un comentariu mai jos!

Pentru a fi la curent cu toate postarile mele apreciază pagina de facebook  și dă follow pe instagram !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here