Am descoperit cazarea perfectă pentru o vacanță de neuitat, Sky Chalet Bucovina

Sky Chalet Bucovina

Am spus-o și o voi mai spune, Bucovina-i o poveste de suflet! E o poveste spusă de bătrânii cu ninsoare în plete și foc în inimă, de copiii cu inelușe de aur zvârcolite pe tâmple, de fetele oacheșe și de flăcăii frați cu armăsarii țintați. Bucovina-i un spirit care trăiește de veacuri în sufletele celor care viețuiesc pe aste meleaguri și, deopotrivă, în ale celor care au poposit mai mult sau mai puțin pe potecile sale.

Și pentru că această ”gură de rai” e mândră în peisaje care te farmecă și te zguduie sufletește, mândră în obiceiuri și tradiții, în oameni cu minte ageră și dulceață în grai și mândră în orașe unul și unul, se poate spune că Bucovina reprezintă destinația perfectă pentru o vacanță de vis. Și cum o vacanță de vis e condiționată și de o cazare de vis, eu am găsit-o pe cea din inima acestui tărâm minunat, Sky Chalet Bucovina.

Cea mai nouă locație din Sucevița

Situată în Sucevița, în inima naturii, Sky Chalet Bucovina este cea mai nouă locație din zonă. Ei bine, după un weekend petrecut aici, aș putea spune că e și cea mai elegantă, stilul acesteia fiind unul care îmbie la povești romantice țesute de o parte și de alta a ferestrelor generoase. Da, ferestrele sunt wow, indiferent din ce parte le privești.

Sky Chalet Bucovina e proiectul unui tânăr îndrăgostit de aceste locuri incredibil de frumoase. Când am pășit în cabană i-am simțit sufletul și dorința sa de a crea un loc unic, un loc din care să nu îți mai dorești să pleci. Ș-apoi cum să vrei să pleci când aici natura efectiv te îmbrățișează cu tot spectacolul și cu toată liniștea ei.

Sky Chalet Bucovina e ideală pentru o vacanță petrecută alături de gașca de prieteni, având 8 camere duble și 2 apartamente, toate dotate cu băi proprii. La parter, atuul cabanei este livingul de 160 mp. Spațiul amenajat cu mult gust și scăldat mereu de lumina soarelui ce intră nestingherită prin ferestrele generoase, e locul perfect pentru orice activitate relaxantă. Și dacă parterul nu e pe gustul celor mai pretențioși, atunci se poate alege livingul de la al doilea nivel. Ce-i drept, cafeaua are parcă alt gust dacă e savurată pe terasa de sus. Poți găsi detalii și numărul proprietarului pe www.vacantainbucovina.ro pe link-ul acesta.

Cum poți petrece timpul la Sky Chalet Bucovina

Ce poți face dacă alegi Sucevița ca destinație de vacanță și te cazezi la Sky Chalet Bucovina? Începi cu o super relaxare, continui cu o repriză de fotografii, marea lor majoritate găsindu-și locul pe Instagram, te bucuri de râul care străbate curtea ce se întinde pe 3000 de mp, te joci cu cățeii prietenoși și pornești pe potecile din jurul locației.

Cea mai mare surpriză a fost să aflu că această minunată cabană se află pe traseul care duce la celebrele Pietrele Muierii. Știți legenda locului? Se spune că atunci când tătarii cotropeau Moldova, bărbații vrednici se pregăteau de luptă iar muierile acestora se adăposteau în munți. Într-un astfel de atac, tătarii ar fi fost nimiciți și o parte din aceștia ar fi ajuns în locul numit astăzi Pietrele Muierii, ascunzătoarea femeilor. Legenda spune că femeile i-au întâmpinat pe tătari cu pietre și săgeți. În luptă au pierit atât o parte din dușmanii Moldovei cât și numeroase femei. De aici și numele dat locului de luptă, Pietrele Muierii. Tot legenda spune că în noaptea de Sfântul Dumitru, femeile căzute în lupta cu tătarii apar în locul confruntării, cu părul despletit, şi ţipă de se răsună toată Bucovina.

Distracție la foc de tabără

Ei bine, nu știu dacă la lăsarea serii se aud strigătele femeilor ucise de tătari, dar sigur se aud lemnele care trosnesc în focul de tabără ce-și joacă umbrele pe fațada cabanei. Cam așa se petrece seara în curtea de sub poalele pădurii. Gașca de prieteni spune povești în jurul focului, ceaunul își aruncă aromele bucovinene ademenindu-i pe pofticioși să se strângă lângă el iar cabana scăldată de zeci de luminițe îndeamnă la amintiri memorabile.

Ce spuneți de o vacanță la Sky Chalet Bucovina? Și pentru că Sucevița e în inima Bucovinei, de aici drumurile vă pot purta în multe locuri care să vă rămână la suflet. Așadar, pentru dragi aduceri aminte de pe plaiuri bucovinene, vă las în link-ul de mai jos o listă cu 15 atracții turistice care nu trebuie ratate.

Top 15 atracții turistice în Bucovina

Călătorii frumoase să aveți!

Nu încetați să iubiți, fiți frumoși și colorați-vă viața cu amintiri prețioase!

Dacă ți-a plăcut articolul, poți lăsa un comentariu mai jos!

Pentru a fi la curent cu toate postarile mele apreciază pagina de facebook  și dă follow pe instagram !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.